Условия за доставка на стоки

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

 • чрез куриерски фирми Еконт и Спиди. 
Цена за доставка до офис на куриерски фирми Еконт и Спиди е 5 лв,
цена до адрес е 7 лв. 

  Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

  Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 89 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.

  Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

  Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

  Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

  Търговецът обработва поръчките в срок от 24 часа в работни дни и в събота до 12:00 на обяд. Обработените поръчки се изпращат на същия ден към партньорските куриерски компании. Доставката обичайно се извършва в рамките на обичайния в практиката срок съобразно с избрания способ за доставка. Обичайният срок за доставка е в рамките от 1 до 2 работни дни от обработване на поръчката.

  Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки при използване на куриерска услуга се доставят до входа на сградата.

  Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

  При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

  Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

  Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.