Какво е разликата между Armani Jeans и Armani?

Armani Jeans е една от най-младите модни линии на групата Armani, създадена през 1981 г. Колекцията Armani Jeans включва облекла и аксесоари за мъже и жени, характеризиращи се с иновативния си дизайн, по-разнообразна гама от цветове и спортно елегантни стилове.

Armani, е италианска луксозна модна къща, основана от Джорджо Армани, която произвежда и продава дрехи, кожени изделия, обувки, часовници, бижута, аксесоари, очила, козметика и интериори за дома. Марката предлага своите продукти под няколко имена:  Giorgio Armani Privé, Giorgio Armani, Armani Collezioni, Emporio Armani, Armani Jeans, Armani Junior и Armani Exchange. Марката използва връзката на името Armani с висшата мода, като се възползва от популярността на името в модната индустрия.

 

Armani е марка, която стои на пазара дълго време и все още се смята за една от най-добрите. Качеството е един от техните принципи от самото начало и те винаги са поддържали своите стандарти.


Подобно на другите колекции на Armani, линията Jeans вече не произвежда само деним. Всички модни линии на Armani произвеждат подобни гами дрехи, но всяка от тях има свой собствен почерк. 

Armani Jeans вече продава якета, дънки за жени и мъже, обувки, мъжки ризи и аксесоари. Въпреки това, линията Jeans все още е специализирана в деним и тук ще намерите най-висококачествените дрехи на Armani Jeans в Armani.

 

Източник: Wikipedia